LJUBEČ DOTIK – program podpore

LJUBEČ DOTIK – program podpore


Si se pripravila na svoj idealni porod, vendar se nisi nič pripravlja na čas po porodu?

Čas nosečnosti nas že čustveno, duhovno in fizično pripravlja na preobrazbo v materinstvo in na to, da je potrebna posebna nega v teh dneh takoj po rojstvu za naše hormonsko okrevanje, čustveno in fizično dobro počutje ter za našo prisotnost, da smo popolnoma prisotni in uživamo v daru materinstva.

Nisi več ista kot si bila.

Biti ženska in biti mati je eden najbolj zapletenih in zanimivih časov v zgodovini.

Začeli smo verjeti, da je tehnologija bolj zanesljiva in vredna zaupanja kot narava. Dovoli si polno zadihati in narediti nekaj zase. Tvoja vrednost ni odvisna od tega, koliko narediš ali koliko daš.

Ko si v RAVNOVESJU, zdraviš svoje telo in spoznavaš svojega novorojenega otroka ter zaupaš svojemu materinskemu instinktu.


****LJUBEČ DOTIK****

Ponujam ti kratek dvomesečni program »LJUBEČ DOTIK«. V program »ljubeč dotik« so vključene različne tehnike in pristopi za opolnomočenje, podporo mame po porodu (na porodniškem dopustu) ter podpora novorojenčku/dojenčku.           

OBISKI: 4 obiski v dveh mesecih. Obiski so na štirinajst dni oz. v sladu z dogovorom in potekajo v varnem zavetju doma. Čas trajanja obiska je 60 minut. V ceno je vključena tudi podpora dojenčku.


Vaša investicija 199 eur/4 obiski (možnost plačila v dveh obrokih).

*potni stroški 0,30 eur/kilometer


Za prijave ter za več informacij sem dosegljiva na

  • ajda.montessori@gmail.com
  • 041/339 654